Абсент як пити правильно з вогнем

У келих наливається на одну чверть абсент, в ньому просочується шматочок цукру. На краї келиха встановлюється ложка, в неї кладуть просочений алкоголем цукор і підпалюють.. Він горить рівним гарним полум'ям, а розплавлена ​​карамель стікає у келих. Милуватися цим процесом рекомендують не більше однієї хвилини. 7 черв. 2019 р.

Як правильно та смачно пити абсент?

У невеликий шот трохи наливають абсент, на краї укладають ложку і кладуть у неї шматочок цукру. Для подальшого дійства потрібно крижана вода. Вона повільно виливається на цукор і стікає в чарку з абсентом. Лють воду доти, доки абсент не помутніє, після чого залпом випивають напій.

Як пити абсент, щоб були глюки?

Зверху на келиху з абсентом ставлять спеціальну ложечку з дірочками, яку кладуть шматочок цукру. На цукор ллють крижану воду, поки напій у келиху не помутніє (Французи називають цей ефект "Louche"). Холодна вода змушує випадати в осад ефірні олії та випити абсент стає простіше.Похожі