Як зробити часниковий соус?
Найпоширеніший рецепт часникового соусу – на основі сметани. На 0,5 л сметани не більше 20% жирності потрібно взяти 3 зубці часнику, додати ароматних трав, приправити за смаком. Такий геніальний у своїй простоті смачний соус гарний до драників, свіжих або запечених овочів, курки та індички, м'ясних котлет.
Як зробити так, щоб соус загуснув?
9 способів загусити соус або суп І як зберегти його смак
- Пасероване борошно.
- Випарювання …
- Крохмаль …
- Желатин, агар-агар, пектин, камедь.
- Яєчний жовток …
- Сметана, вершкове масло, м'який сир.
- Вівсяні, кукурудзяні, рисові пластівці.
- Подрібнені в пюре овочі