Білий часниковий соус.

Як зробити часниковий соус?

Найпоширеніший рецепт часникового соусу – на основі сметани. На 0,5 л сметани не більше 20% жирності потрібно взяти 3 зубці часнику, додати ароматних трав, приправити за смаком. Такий геніальний у своїй простоті смачний соус гарний до драників, свіжих або запечених овочів, курки та індички, м'ясних котлет.

Як зробити так, щоб соус загуснув?

9 способів загусити соус або суп І як зберегти його смак

  1. Пасероване борошно.
  2. Випарювання …
  3. Крохмаль …
  4. Желатин, агар-агар, пектин, камедь.
  5. Яєчний жовток …
  6. Сметана, вершкове масло, м'який сир.
  7. Вівсяні, кукурудзяні, рисові пластівці.
  8. Подрібнені в пюре овочі