Червонокачанна капуста чим корисна та шкідлива

Червонокачанна капуста має слабкий антибактеріальний ефект. У народній медицині її рекомендують при різних вірусних та бактеріальних захворюваннях. Корисна червонокачанна капуста у свіжому вигляді та для харчування хворих на туберкульоз. Сік червонокачанної капусти сприяє покращенню травлення.

Кому не можна їсти капусту?

Основне протипоказання полягає в тому, що є індивідуальна непереносимість продукту або його окремих елементів.

  • Рекомендується не вживати капусту у свіжому вигляді у тому випадку, якщо трапилося загострення захворювання шлунка чи кишківника. …
  • Дуже важливий захід у вживанні цього овочу.

Яка користь від червонокачанної капусти?

Червонокачанну капусту рекомендують вживати для профілактики пухлинних захворювань та лікування виразки шлунка. Капуста добре впливає на обмін речовин, допомагаючи позбутися зайвої ваги. Овочі корисні при таких захворюваннях, як подагра, жовчнокам'яна хвороба, атеросклероз.