Чи корисна консервована квасоля для чого

Консервована біла квасоля

біла квасоля

Квасоля біла – різновид однорічної рослини сімейства Бобові, кучерявий стовбур яких покритий ошатними квітами, що утворюють стручки, в яких знаходяться боби традиційної для квасолі форми півмісяця. Дрібні сорти білої квасолі мають форму правильного овалу, молочно-білий колір, щільну структуру.

https://calorizator.ru › product › vegetable › haricot-3

Квасоля біла – калорійність, корисні властивості, користь та шкода.

багата на вітаміни В1, В2, В5, В6, В9, Е, К, РР; макроелементами такими як: калій, кальцій, магній, натрій, фосфор та мікроелементами: залізом, марганцем, міддю, селеном та цинком. Завдяки такому багатому хімічному складу – це дуже цінний продукт нашого організму.

Яка квасоля корисніша варена чи консервована?

Боби і стручки можна порівняти з надійно замкненою скринькою ― вони за будь-якого виду обробки зберігають у собі цінні речовини, тому варена, тушкована, пророщена, консервована квасоля однаково корисна. Найбільш безпечною для здоров'я вважається відварна.

Як часто можна їсти консервовану квасолю?

Для задоволення потреб організму у всіх корисних речовинах, що містяться у квасолі, її необхідно вживати не менше 750 г на тиждень: 200-250 г консервованої квасолі на день. Так банки консервованої квасолі «6 Соток» вагою 425 г при рекомендованих кількостях вистачає на 2 дні.