Чи можна їсти насіння кабачка і чим корисний

У гарбузовому насінні багато вітамінів А, групи В, С, Е і К. Всі вони необхідні для нашого здоров'я: наприклад, вітамін К бере участь у процесі кровотворення, а вітаміни А і Е відповідають за продовження молодості і мають антиоксидантні властивості.18 січ. 2022 р.

Чим корисні смажені кабачкові насіння?

Смажене та солоне насіння багаті білком, харчовими волокнами, корисними жирами та антиоксидантами. Вони є відмінним джерелом вітаміну Е, заліза, міді, селену, фосфору, марганцю, цинку та ніацину.

Скільки кабачків можна їсти за день?

Скільки кабачків варто з'їдати за день Конкретних рекомендацій щодо оптимальної добової порції кабачків не існує. Проте ВООЗ радить вживати 400 г (5 порцій) овочів та фруктів на день – це зменшить ризики різноманітних захворювань.