Чи можна смажити лисички і як

Чи можна лисички не варити, а відразу смажити?

Можна смажити сирими Від варіння лисичок можна відмовитися, якщо ви впевнені у походженні грибів. Тобто вони росли у лісі, не біля проїжджої частини, в екологічно чистій зоні. Самі лисички повинні бути молодими, щільними і без вад. У такому випадку посмажити лисички можна відразу після ретельного миття та чищення.

Чи можна їсти смажені лисички?

Лисички їдять у будь-якому вигляді, вони добре зберігаються. Лисички можна варити, смажити, тушкувати, маринувати, солити, сушити, заморожувати. Їх використовують для приготування супів, закусок, начинок для різних пирогів, як доповнення до каш, м'ясних та овочевих страв. Найсмачніші лисички – смажені.