Чи можна заморожувати редиску на зиму та як

Тому порізаний редиска розкладаємо по тарілці, відправляємо в морозилку на 15 хвилин і за нормальної температури близько мінус 40 градусів. Потім редиска виймаємо, розкладаємо по пакетикам і поміщаємо в морозилку на постійне зберігання. Але навіть за такого способу зберігання редиска краще не зберігати більше трьох месяцев.2 черв. 2022 р.

Коли не можна їсти редиску?

Редиска не слід вживати при загостренні виразкової хвороби шлунка та дванадцятипалої кишки, а також при панкреатиті та жовчнокам'яній хворобі.

Чим корисна редис для організму людини?

Редиска також багатий вітамінами А, Е, К та комплексом вітамінів групи В. Крім того, він містить антиоксиданти, клітковину, цинк, калій, фосфор, магній, мідь, кальцій, залізо та марганець, кожен з яких, як відомо, підтримує наше тіло у здоровому стані.