Чим гарна керамічна каструля

в керамічною посуд не утворюється накип; посуд витримує низькі та високі температури; страви у ній можна зберігати протягом тривалого часу; їжа, приготовлена ​​в такому посуді, зберігає всі корисні властивості, дуже смачна та ароматна.

Навіщо використовувати керамічну каструлю?

Особливо популярні каструлі з кераміки, в яких можна готувати корисні страви за різними рецептами. Як правило, вони мають потовщене багатошарове дно, що сприяє рівномірному нагріванню всієї поверхні та, як наслідок, якісному приготуванню їжі.

Чим корисний керамічний посуд?

Керамічний посуд хімічно інертна, не вступає в реакцію з їжею, з її окремими складовими. Вона не виділяє шкідливі речовини при перегріві. Накипу в ній не буває. В принципі, глиняний посуд найбільш зручний, скоріше, для зберігання продуктів, ніж для їхнього приготування.