Чим гарний кухар кондитер

Вміє однаково добре працювати з тестом, кремами, глазур'ю і т. д. Кухар-кондитер знає сотні рецептів класичних десертів та сучасних їх інтерпретацій. Може приготувати цукерку, мафін, кекс, торт, суфле та інші солодощі, не підглядаючи у кухонну книгу, паралельно розповідаючи історію кожного виробу.

Що має знати кухар-кондитер?

Кухаркондитер повинен уміти: – вибирати режими приготування окремих страв; – Вибирати оптимальні способи зберігання готових страв; – проводити обробку вихідної кондитерської сировини відповідно до її властивостей; – готувати та обробляти різні види кондитерських виробів.

Які якості мають бути у кондитера?

Тип та клас професії Професію кондитера можна віднести і до типу «Людина – Техніка», адже в ній потрібно працювати з технічними пристроями, потрібні хороші рухові навички, фізична витривалість, схильність до ручної та технічної роботи.