Чим годувати людину, яка перенесла інфаркт

Слід включити до раціону овочі, фрукти, нежирне м'ясо та рибу. Як напої найкраще підійдуть киселі, компоти, неміцно заварений чай або трав'яний настій, свіжі соки. Важливо дотримуватися повністю дієти без солі.

Чим годувати пацієнта після інфаркту?

Продукти, які можна їсти після інфаркту:

  • овочі та фрукти (за винятком шпинату, бобових, редиски та щавлю);
  • пісні супи;
  • каші та житній хліб;
  • соки та компоти (без цукру);
  • риба та м'ясо зниженої жирності;
  • нежирні кисломолочні продукти;
  • омлет.

Що корисно людям після інфаркту?

Продукти, яким надається перевага: овочі, фрукти, горіхи, насіння, бобові, картопля, цілісні зерна, хліб, зелень, спеції, рибу, морепродукти, нерафінована оливкова олія найвищої якості Вживання в помірній кількості: птах, яйця, сир, йогурт Вживання 1 -2 рази на тиждень: червоне м'ясо