Чим харчувалися німці на війні

Головним був хліб із житнього шпалерного борошна, який замінив довоєнний пшеничний: щодобово 800 г у теплі місяці, 900 г у холодні. Крім того, кожному солдату належало півкіло картоплі, 320 г інших овочів, 170 г круп та макаронів, 150 г м'яса, 100 г риби, 50 г жирів та 35 г цукру. 9 травня 2019 р.

Що їли німецькі солдати під час війни?

В основному ялинки консерви. Зазвичай вранці давали каву, хліб, олію (якщо було), ковбасу чи консервовану шинку. В обід – суп, картопля з м'ясом чи салом. На вечерю каша, хліб, кава.

Чим годували солдатів під час Другої світової війни?

У щодобовий пайок червоноармійця входило: 800 г хліба влітку та 900 г – взимку, півкіло картоплі, 320 г інших овочів, 170 г круп або макаронів, 150 г м'яса, 100 г риби, 50 г жирів та 35 г цукру. Офіцерам належало додаткове забезпечення: 40 г олії чи сала, 20 г печива та 50 г рибних консервів на добу.