Чим харчувалися солдати у війну

У щодобовий пайок червоноармійця входило: 800 г хліба влітку та 900 г – взимку, півкіло картоплі, 320 г інших овочів, 170 г круп або макаронів, 150 г м'яса, 100 г риби, 50 г жирів та 35 г цукру. Офіцерам належало додаткове забезпечення: 40 г олії або сала, 20 г печива та 50 г рибних консервів на добу. 9 травня 2021 р.

Чим годували солдатів?

До раціону харчування солдата входять крупи (перлова, вівсяна, рисова, гречана), макарони, овочі (капуста, морква, горох, огірки та помідори), риба, яйця, м'ясо птиці, яловичина та субпродукти. Свинина в армії РФ скасована, оскільки частина солдатів не вживає її з релігійних міркувань.

Як харчувалися на фронті?

на фронті часто варили юшки з інгредієнтів, що опинилися під рукою. Популярним був гороховий суп з перловкою, піджаркою з цибулі та моркви, картоплею та тушонкою (якщо вдавалося). Нерідко червоноармійці отримували посилки від цивільних, зокрема незнайомців.