Чим харчуватися у холоди

Хороший шматок м'яса чи птиці, жирна риба – Ідеальний варіант для зими. Розщеплення білка – процес складний і відбувається дуже довго, тому весь цей час ви не відчуватимете холоду, як при вуглеводному сніданку. Радимо все ж стежити за вмістом жиру і вибирати досить пісне м'ясо.

Як харчуватись у холоди?

Нежирне м'ясо, індичка, молочні продукти та бобові культури допоможуть підтримати імунітет. Велика кількість рідини захистить організм від зневоднення. Найкращі напої в мороз – компоти, киселі, морси і трав'яні чаї. Взимку посилюється дефіцит ретиноїдів, вони відомі як вітамін А.

Що потрібно їсти, щоб не мерзнути?

Продукти, що містять калій та магній – це картопля в мундирі, висівки та паростки пшениці, зелений горошок, бобові, морква, гарбуз, буряк, редька, солодкий перець, капуста, огірки, авокадо, петрушка, шпинат, сухофрукти з інжиру , чорносливу.