Чим корисна риб'яча шкура

Шкіра сама по собі тут ні до чого. А у підшкірному жирі будь-якої риби є багато корисних речовин. Це Омега-3, корисні кислоти, йод та вітамін E, за що й цінується риба. М'ясо та шкіра риби містять також колаген, який дозволяє людині зберегти пружність та молодість шкіри..

Чи можна їсти риб'ячу шкірку?

Займаючись приготуванням їжі з лососем, ви, швидше за все, очищаєте рибку від шкіри і викидаєте її, вважаючи це не потрібним елементом для споживання. Але слід кілька разів подумати, перш ніж викидати шкірку. Шкіра лосося має високий вміст корисних речовин, навіть не менше, ніж у м'ясі.

Чим корисна риба для шкіри?

Омега-3 (міститься в тріску, лососі, форелі, скумбрії, оселедці, сардинах, ікре, устрицях) зволожує шкіру, знімає запалення, уповільнює її старіння та в'янення. Все це відбувається за рахунок хорошого кровообігу, якому сприяють жирні кислоти. Крім того, знижується ймовірність закупорювання судин.