Чим корисна риба форель для людини

М'ясо форелі містить багато вітамінів (А, D, B12) та незамінних амінокислот. Будучи червоною рибою, форель має величезну кількість переваг над іншими видами риб. Основна її перевага полягає в тому, що вона у великій кількості містить унікальні природні речовини – жирні кислоти омега-3.

Навіщо корисна риба форель?

У цьому основна користь форелі. Райдужна форель містить жирні кислоти омега-3, важливі жиророзчинні вітаміни А, D, Е, водорозчинні вітаміни групи В, а також наступні мікроелементи: калій, селен, цинк, магній, залізо, натрій і фосфор. Калорійність райдужної форелі становить 119 ккал на 100 г продукту.

Як часто можна їсти форель?

Для задоволення людського організму в омега-3 вчені рекомендують їсти лосось, форель або сардини не менше одного-двох разів на тиждень. Якщо людина дотримується веганської дієти, можна вибирати спеціальні добавки омега-3, зроблені з водоростей. Багато видів риб містять багато білка.