Чим корисні та шкідливі креветки

Креветки є хорошим джерелом корисних поліненасичених жирних кислот omega-6 і omega-3, які сприятливо впливають на роботу мозку і знижують ризик придбання хвороби Альцгеймера в літньому віці, а також потужного антиоксиданту астаксантину, що збільшує еластичність шкіри, що сприяє її зволоженню і …22 бер . 2021р.

Кому не можна їсти креветки?

Під забороною Креветки виключаються з раціону повністю у разі харчової алергії та частково при харчовій непереносимості. У другому випадку креветки забираються з меню на 3-4 місяці, після поступово і в невеликих кількостях вводяться в раціон. Далі їх можна дозволити до вживання, але не часто невеликими порціями.

Кому корисно їсти креветки?

Цинк і селен, які містяться в м'ясі креветки, посилюють статеву функцію чоловіків, А жирні амінокислоти беруть пряму участь у біосинтезі тестостерону – основного чоловічого гормону. Креветки є незамінним джерелом мікроелементів для жінок як під час вагітності, так і під час менопаузи.