Чим корисно відвар кураги

Вони зміцнюють кісткову тканину в організмі та підтримують імунітет. Клітковина нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту, позбавляє від запорів, виводить токсини та шлаки з організму та очищає печінку. Покращує показники крові. Вітамін К бере участь у процесі згортання крові та запобігає надмірній кровотечі.14 лист. 2022р.

Кому не можна їсти курагу?

Кому не можна їсти курагу Такий сухофрукт протипоказаний: при захворюваннях шлунково-кишкового тракту, оскільки сухофрукт може спровокувати загострення гастриту або виразки шлунка; при захворюваннях щитовидної залози; при діабеті, тому що в куразі міститься багато цукру.

Навіщо заварювати курагу?

Крім того, ці сухофрукти багаті на магній, калій, залізо і кальцій. Все це робить курагу чудовим засобом для зміцнення імунітету, профілактики анемії, боротьби з симптомами захворювань органів травлення та нормалізації роботи серцево-судинної системи.