Крім того, ці сухофрукти багаті на магній, калій, залізо і кальцій. Все це робить курагу чудовим засобом для зміцнення імунітету, профілактики анемії, боротьби з симптомами захворювань органів травлення та нормалізації роботи серцево-судинної системи.7 травня 2019 р.
Навіщо заливати курагу окропом?
Курагу також рекомендується залити окропом та залишити у воді до повного остигання. У процесі інгредієнт набуде більш податливу структуру та відкриє смак абрикосу.
Чим корисний відвар із кураги?
Вони зміцнюють кісткову тканину в організмі та підтримують імунітет. Клітковина нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту, позбавляє від запорів, виводить токсини та шлаки з організму та очищає печінку. Покращує показники крові. Вітамін К бере участь у процесі згортання крові та запобігає надмірній кровотечі.