Чим краще приготувати качку

Як приготувати качку, щоб вона не була жорсткою?

Як підготувати качку до запікання Якщо купили заморожену тушку, обов'язково розморозьте її. У холодильнику птах вагою 2 кг відтає приблизно добу. Якщо хочете впоратися за 3 години, покладіть качку в каструлю з холодною водою. Важливо міняти воду кожні півгодини та стежити, щоб вона залишалася холодною.

Навіщо качку замочують у солоній воді?

Сольовий розчин відмінно підходить для цілих шматків м'яса, цілої курки або качки. У чому перевага такого приготування? За рахунок витримки в солоній воді м'ясо насичується вологою і при запіканні воно виходить ніжним.. Сіль проникає у всі волокна м'яса, воно стає добре просоленим, але в міру.