Чим краще закушувати біле вино

Біле сухе відмінно поєднується з морепродуктами, сирами, птицею та несолодкими десертами. А ось копчена та жирна риба, «важке» м'ясо до нього не надто підходять. До напівсухого підійдуть морепродукти, овочеві страви та салати та птиця, а також різні види сирів.30 січ. 2018р.

Що п'ють із білим напівсолодким вином?

Напівсолодке біле вино більше поєднується з дичиною, курячою грудкою та качиною печінкою, а солодке – з фруктами, тортами, печивом, цукерками, шоколадними десертами та морозивом. У більшості випадків до білого сухого вина подають запечену у фользі рибу, а також холодні закуски з телятини та язика.

Чим краще закушувати вино?

Ідеальним супроводом до нього стануть закуски з жирної риби: малосольна сьомга, лосось чи оселедець. Можна поставити на стіл мариновані корнішони, артишоки та спаржу, а також тарталетки із солоною ікрою або м'ясні салати з пікантною заправкою. Класичні закуски – сиров'ялене м'ясо та твердий сир.