Чим краще замаринувати курку для смаження

Чим змастити курку перед смаженням?

Наприклад, використовують:

  1. томатну пасту або томатний соус;
  2. соєвий соус;
  3. гірчицю;
  4. аджику;
  5. сметану;
  6. рослинна олія;
  7. часник;
  8. прованські трави;

У чому маринувати курку, щоб вона була м'якою?

Як приготувати маринад на квасі?

  1. Часник подрібнити, зелень дрібно порубати.
  2. З'єднати квас із гірчицею, медом, часником, зеленню та перцем.
  3. Замаринувати птаха на 2–4 години, але краще на ніч.
  4. Запікати курку на решітці або в духовці до золотистої скоринки. Солити за кілька хвилин до готовності або перед подачею.