Дивитись як зробити цукерку

Що входить до складу льодяників?

  • Цукор, мальтозна патока, регулятори кислотності (Е270, Е330, Е332ii), ментол, евкаліптова олія, барвник Е133, ароматизатори. Харчова (поживна) цінність на 100 г: білки – 0 г; …
  • Чи не є лікарським засобом.
  • Індивідуальна чутливість.
  • Розсмоктувати по 1 льодянику кожні 2 години.
  • Можливі алергічні реакції.

Як у цукерки заливають начинку?

Суть її проста: маса заливається в остуджені ємності і за кілька хвилин виливається їх. В результаті на стінках залишається тонкий шар застиглого шоколаду, що є формою з відкритою верхньою частиною — в неї і заливається начинка. На останньому етапі на цукерках формуються кришечки.