Для чого корисна зелена цибуля

За деякими даними, свіжа зелень цибулі сприяє профілактиці простудних захворювань, посилює виділення травних соків та покращує процес травлення. Високий рівень вмісту цинку в зеленому цибулі покращує стан волосся та нігтів, а також роботу імунної системи.

Чому потрібно їсти зелену цибулю?

Цибуля зелена містить клітковину, що покращує травлення та перистальтику кишечника. Фітонциди, якими багаті пір'я цибулі, мають знезаражувальні та протибактеріальні властивості, тому Зелена цибуля можна використовувати як профілактичний засіб у сезон простудних захворювань.

Чим корисна свіжа зелена цибуля?

Зелена цибуля регулярно потрапляє в топи продуктів, що зміцнюють імунітет. І все завдяки своєму складу. Окрім вітаміну С, про який ми вже сказали, у ньому є каротин, ефірні олії, залізо, фтор, вітаміни А та Е. Так що зелена цибуля відмінно підходить для профілактики застуд та авітамінозу.