Для чого корисний булгур

Булгур – це джерело вуглеводів, рослинного білка та клітковини. У ньому міститься багато калію, магнію, вітаміни групи В, РР, тому ця крупа корисна при захворюваннях серця та судин, проблемах з нервовою системою.11 черв. 2021 р.

Чим корисна булгур для жінок?

У ньому містяться вітаміни А, Е, К та РР. Вони сприяють зміцненню стінок судин та серцевого м'яза. Також булгур знижує рівень цукру в крові, а завдяки вітамінам групи В крупа допомагає нормальному розщепленню жирів і прискоренню метаболізму.

Чим корисний булгур для кишківника?

Вона очищує кишечник, покращує шлункову перистальтику, нормалізує травлення, відновлює кишкову мікрофлору, позбавляє від запорів, діареї, метеоризму, зводить до мінімуму ризик розвитку онкології. кишечника. Благодійна дія надасть продукт і на серцево-судинну систему.