Для чого корисний лонган

Лонган містить безліч вітамінів та мінералів, включаючи залізо, магній, фосфор та калій. Високий вміст вітаміну С дозволяє використовувати фрукт. для профілактики авітамінозу та зміцнення імунітету, а його потужні антиоксидантні властивості можуть знижувати негативний вплив хіміопрепаратів та захищати печінку..

Як правильно їсти лонган?

Зазвичай лонган їдять сирим. Шкірка знімається дуже легко, ніж використовувати не потрібно – він може пошкодити м'якоть. Втім, його можна додати в салат, солодкий суп або десерт. Крім того, з лонгану можна зварити компот або соус, приготувати свіжий сік або висушити його плоди.

Скільки можна їсти лонган?

У сирому вигляді їжу вживається лише м'якоть лонгана. Якщо немає індивідуальної нестерпності, їсти його можна регулярно, у будь-який час доби. Єдиний нюанс – не варто вживати більше 150-200 грамів за раз.