Для чого корисно борошняне

Але навіть у м'якій муці для найніжніших круасанів міститься солідний список вітамінів, мінералів та інших мікроелементів: вітаміни групи B (тіамін, рибофлавін) та вітамін PP, кальцій (близько 10 % наш організм отримує саме з хліба та борошняних виробів).

Як борошняне впливає на організм?

Зловживання борошняними виробами порушує мікрофлору кишечника, перешкоджає переробці поживних речовин та відтворенню корисного холестерину, а це поступово призводить до порушення функцій ШКТ. Шкода борошняного та солодкого для організму проявляється у вигляді запорів, кольк, хворобливих відчуттів у ділянці живота.

Що буде якщо не їсти борошняне?

Зменшаться висипання на шкірі Клейковина не виводиться із організму, а залишається на стінках кишечника. Після відмови від хліба в кишечнику сповільнюється ріст патогенних бактерій та грибів, сильно покращується шкіра обличчя та тіла.