Як правильно готувати в електричній духовці?
Перед початком приготування духовку розігріти до температури, необхідної для приготування тієї чи іншої страви. Найчастіше це 180-200 градусів. Намагайтеся не гнатися за високою температурою, так як страва, поміщена в занадто гарячу духовку, швидше пригорить або прилипне до листа або форми для випікання.
Як використовувати режими в духовці?
Духовка особливих режимів
- Спілкуйтеся з духовками однією мовою
- Режим 1: нижнє + верхнє нагрівання
- Режим 2: нижнє інтенсивне нагрівання + верхнє нагрівання
- Режим3: нижнє нагрівання + верхнє нагрівання + вентилятор
- Режим 5: нижнє нагрівання + вентилятор
- Режим 6: верхнє нагрівання
- Режим 7: верхнє нагрівання + вентилятор