Духовка електропечі як користуватися

Як правильно готувати в електричній духовці?

Перед початком приготування духовку розігріти до температури, необхідної для приготування тієї чи іншої страви. Найчастіше це 180-200 градусів. Намагайтеся не гнатися за високою температурою, так як страва, поміщена в занадто гарячу духовку, швидше пригорить або прилипне до листа або форми для випікання.

Як використовувати режими в духовці?

Духовка особливих режимів

  1. Спілкуйтеся з духовками однією мовою
  2. Режим 1: нижнє + верхнє нагрівання
  3. Режим 2: нижнє інтенсивне нагрівання + верхнє нагрівання
  4. Режим3: нижнє нагрівання + верхнє нагрівання + вентилятор
  5. Режим 5: нижнє нагрівання + вентилятор
  6. Режим 6: верхнє нагрівання
  7. Режим 7: верхнє нагрівання + вентилятор