Фарш смажений на сковорідці з чим краще

Що можна додати до фаршу для соковитості?

Для того, щоб фарш був соковитішим, іноді додають колотий лід або бульйон. Особливо це допомагає, якщо м'ясо недостатньо жирне. Це легкий, дієтичний спосіб зробити фарш соковитішим, не перевантажуючи жирним м'ясом. Будь-які овочі, нарізані дрібно або натерті на тертці, будуть додавати соковитості.

Що краще брати на фарш?

Продукт обов'язково має бути однорідним, без кісток, хрящів, сухожиль, грубої сполучної тканини, кров'яних згустків та плівок у складі. Фарш в оболонці повинен бути без пошкоджень оболонки, без поперечних перев'язок, піддон має бути чистим та сухим усередині.