Фісташкова паста своїми руками.

Як зробити борошно фісташкове в домашніх умовах?

Можна зробити фісташкове борошно і в домашніх умовах: купити чистий горіх, бланшувати, очистити від коричневої плівочки, обсушити, розмолоти в пудру, АЛЕ! Досить складно отримати однакові, потрібного розміру, крупки, а якщо трохи перетримати рівень помелу, горіхи перетворяться на маслянисту масу.

Що таке Фісташкова паста?

Фісташкова паста– дуже зручний напівфабрикат, застосовуваний кондитерами як додатковий інгредієнт при виготовленні кондитерських кремів, начинок, глазурів, нуги, десертів та багатьох інших видів продукції. До складу фісташок входить велика кількість вітамінів та мінеральних речовин.