Індики та їхні яйця чим корисні

Індичині яйця джерело легкозасвоюваного білка та корисного холестерину, який не провокує розвиток атеросклерозу. Вони вважаються досить калорійними – у 100 г міститься майже 200 кілокалорій. Кількість протеїну в тих же 100 г становить 13,7 г, жирів – 11,9 г, а вуглеводів – 1,1 г.

Що корисніше курячі чи індичі яйця?

Індичка несе яйця, порівняні за складом з курячими, але мають більшу енергетичну цінність і кількість білка. У яйцях індички міститься багато поживних речовин. Калорійність продукту складає 172 ккал на 100 г. Сильне впливом геть склад яєць надає період, коли вони з'явилися.

Чи можна їсти яйця індички?

Яйце індички рекомендується вживати тільки після теплової обробки, тому що в сирому вигляді воно дуже погано засвоюється і засмічує шлунок продуктами обміну та розпаду. Яйця індички відносяться до високоцінних харчових продуктів, що застосовуються у лікувально-профілактичному харчуванні.