Хінкалі що з цим робити

Що можна подавати із хінкалі?

Як правило, незалежно від начинки, хінкалі посипають свіжомеленим чорним перцем: так страва стає ще ароматнішою Іноді до нього подають оцет. А на порцію пельменів із сиром можна викласти шматочок вершкового масла. Якщо хінкалі охолонули, не потрібно підігрівати їх: так із страви випарується бульйон, вона втратить смак.

Чому не можна їсти хвостик у хінкалі?

Як відомо, хінкалі – це самостійна страва, тому буде помилкою, якщо ви замовите до них соус. За бажанням можна додати чорний перець. Крім цього, ніжку від хінкалей їсти не можна. Вся справа в тому, що у процесі варіння хінкалі не повністю занурюються у воду, а значить «хвостик» залишається сирим.