Коли корисний курячий бульйон

Свіжий курячий бульйон рекомендують вживати при простудних захворюваннях, коли підвищується температура тіла і особливо нічого не хочеться. Його також потрібно вживати, коли показано рідке харчування, наприклад, при отруєнні та розладі травної системи організму.

Коли не можна їсти курячий бульйон?

Уникати курячих бульйонів варто людям, які страждають на сечокам'яну хворобу або подагру. Через те, що у них порушено обмін речовин, в організмі таких пацієнтів пурини, що містяться в бульйоні, відкладаються у вигляді гострих солей сечової кислоти, уратів.

Чому треба пити курячий бульйон?

Курячий бульйон очищає дихальні шляхи Курячий бульйон здатний боротися із застудою завдяки цистеїну. Це амінокислота, що розріджує слиз у дихальних шляхах та легень. ПОРАДА! Закладайте птаха в холодну воду і готуйте бульйон на слабкому вогні, не знімаючи піну (це білок, що згорнувся).