Коли посипають посипання

Робити це потрібно, коли хліб уже сформований і безпосередньо після випікання. Виріб бажано посипати саме тим борошном, з якого він був виготовлений. Для посипання чудово підходить хлібне борошно.

Коли сипати посипання на випічку?

Сама прикраса краще сипати безпосередньо перед подачею на стіл, або до моменту затвердіння глазурі на десерті. Самі розумієте, якщо додавати відразу, то вона просто розтане в духовці.

Коли робити посипання на кекси?

Продовжуємо збивати. В отриману масу додаємо борошно, перемішане з розпушувачем і заважаємо на низьких обертах. На цьому кроці можна додати в кекси родзинки або цукати за вашим бажанням. Розливаємо тісто по змащеним маслом формах, посипаємо зверху посипкою.