Коли солити крупи

«Крупи при варінні треба солити відразу. Вони розварюються повільно, і треба дати можливість солоній воді вбратися в них рівномірно. Якщо посолити воду в середині готування або в останній момент, то вода виявиться солоною, а крупа – ні. 2018 р.

Коли додавати сіль у кашу?

Коли солити крупи У більшості випадків спецію кладуть у воду. на початку варіння, а після додають крупи. Їхні зерна тверді — потрібен час, щоб розм'якшитися, увібрати мінерал і повністю розкрити смак. Ця рекомендація стосується і методу, коли відварена крупа відкидається на друшляк і промивається.

Коли солити пшеничну кашу?

Хоча краще орієнтуватися на свій смак, скуштувавши молоко чи воду або вже готову кашу. І сіль, і цукор зазвичай закладають разом із крупою.