Що потрібно для виготовлення букетів із шоколаду?
Алгоритм такий: шоколад топиться в мікрохвильовій печі (у спеціальній пропорції), заливається у формочки (у вигляді квітів), забирається в холодильник остигати, потім дістається з форм, оформляється в букет за допомогою дерев'яних шпажек та пакувального паперу або капелюшної коробки та віддається замовнику.
Як зробити тонкий шар шоколаду?
Метод обертання – для товстішого шоколадного шару Вийміть вилкою наповнювач. Переконайтеся, що наповнювач виступає з кінчика вилки на 1/3. Постукайте кілька разів по шоколадній поверхні наповнювача, тримаючи його над ємністю. Це допоможе струсити надлишки шоколаду та отримати ідеально тонкий шар.