Морозиво картопля що робити

опустіть у гарячу воду (до 60 градусів), потім зніміть шкірку, вимийте та приготуйте з нього щось. Якщо зробите все швидко, то солодкуватий присмак не встигне з'явитися; віддайте її худобі або пустіть на виготовлення самогону, якщо ви проживаєте у сільській місцевості.

Як реанімувати заморожену картоплю?

Як розморозити картоплю

  1. Зі сховища картоплі візьміть ту кількість, яка негайно використовується.
  2. Воно вирушає у гарячу воду (близько 50-60 ºC). Потрібно простежити за тим, як шкірка починає розморожуватися і чистити стає легко.
  3. Очистіть шкірку і одразу додайте до страви, яка готується в даний момент.

Чи можна використовувати заморожену картоплю?

Так, готувати можна, можливо. Ось можливий варіант приготування такої картоплі: Морозиво потрібно швидко вимити, почистити і нарізати кружальцями або пластинами по 4-5мм. Не слід чекати, поки картопля розморозиться та розкисне.