На чому робити панкейки

У чому різниця між оладками та Панкейками?

«Зовні панкейки трохи схожі на оладки. Але по-перше, панкейки трохи більше за розміром. По-друге, готові панкейки виходять менш жирними та масляними, ніж оладки. Це пов'язано з тим, що оладки обсмажують на сковороді з великою кількістю масла, а панкейки – на тонкому шарі масла або на сухій сковороді.

Чому панкейки не виходять пишними?

Від чого залежить пишність панкейків. чи просіяли ви муку. Якщо для млинців і оладок борошно можна не просіювати, то для панкейків непросіяне борошно використовувати не можна. Наступний важливий момент – температура інгредієнтів. Всі інгредієнти, включаючи молоко та яйця повинні бути кімнатної температури.