Найкраща турка з чого

Матеріали Традиційно джезви робили із міді, з товстими стінками. Мідь має дуже високу теплопровідність, поступаючись тільки сріблу. Саме тому найкращим посудом вважається мідна.10 вер. 2015р.

Який матеріал для турки найкращий?

Найкращими вважаються турки з міді та латуні: у них кава прогрівається рівномірно і зберігає свої найкращі якості. Спірне рішення — турки зі сталі, бо якість напою з них є досить посередньою. Якщо вирішите купити турку з алюмінію, краще беріть посуд із антипригарним покриттям.

Що краще для турки латунь чи мідь?

Яку турку вибрати – мідну або латунну, що представляє сплав на основі мідівирішувати тільки вам. Латунь має оптимальну теплопровідність, така турка нагрівається рівномірно. Посуд досить довговічний, але тільки за умови покриття її всередині шаром харчового срібла або олова.