Не збити вершки, що робити

Використовуйте повільну швидкість міксера – у швидкому режимі висока ймовірність просто розбити жири, доки вони збиваються. Так вони не зможуть загуснути та утворити необхідну м'яку вершкову масу, з'явиться ймовірність розшарування. За часом потрібно збивати близько 5-7 хвилин, тоді вершки прийдуть до оптимального стану.

Що робити, якщо не збиваються 33% вершки?

Єдиний робочий спосіб, як врятувати крем, якщо вершки не збилися – це використання загусника. З його допомогою можна зробити густу та повітряну суміш навіть із вершків 20%. Докладніше про те, як його використовувати і де знайти, ви можете прочитати в окремій статті про загусники.

Що робити, якщо вершки не працюють?

Він не вибухне? Дістати можна тільки в себе 😃, таким чином: Перевернути балон, вихідну трояндочку помістити в рот. Потім затиснути кнопку пальцем і втягувати як сік із трубочки.