Користь бичка Бичок стоїть окремо серед інших риб, завдяки своєму складу. У його вмісті багато вітамінів РР, а також тут є цинк, фтор, нікель, молібден та сірка. Він здатний збагатити будь-яку трапезу, адже його сушать, в'ялять, варять, смажать. Із нього навіть роблять котлети.
Чим корисна риба бичок?
У цій рибі міститься багато мікроелементів, які корисні здоров'ю людини. Бички багаті на кальцій, цинк, хром, молібден, фтор, залізо. Вони є вітаміни А, У, З, Е, D. Також у складі м'яса бичків містяться корисні кислоти Омега-6 та Омега-3.
Чи можна їсти бичка?
Як це є Цю рибу сушать, в'ялять, консервують, готують із неї фарш і роблять котлети. Смажити та запікати теж можна, але вона надто кістлява.