Селера листова що робити

Селера добре додавати і в салати, в легені овочеві або більш щільний з сиром або горіхами, де його яскравий смак добре виділятиметься на тлі інших інгредієнтів. 3. Дрібно нарізаним листям можна посипати будь-які страви, як петрушкою або кропом – супи, овочі, м'ясо, а також додати салати.

Куди подіти селера?

Його, як уже говорилося, можна додавати в пюре, кремові супи або рагу, запікати, а також смажити. Варені, смажені та тушковані черешки селери хороші у поєднанні з овочами, м'ясом, рибою, птицею, грибами та різними жирними стравами.

Чи можна їсти сире листя селери?

Так, Ви можете вживати листя селери як у сирому вигляді, Так і використовувати їх при варінні супів, гасінні м'яса і т. д. Темно-зелене листя селери можуть бути трохи жорсткими і волокнистими і вони мають набагато більш інтенсивний аромат, ніж стебло. Тому їх краще використовувати в супах і при гасінні.