Шашлик в духовці на цибульні подушці в рукаві зі свинини.

Що додати в шашлик, щоб м'ясо було соковитим?

Зазвичай, щоб зробити м'ясо ніжнішим, до маринаду додають кислоту – але тільки не оцет! Досвідчені кухарі рекомендують взяти лимонний, апельсиновий чи гранатовий сік, ківі, кефір, сметану. Також можна використовувати пиво чи сухе біле вино.

Як замаринувати шашлик зі свинини в цибулі?

Перемішайте цибулю та свинину. Потисніть руками, трохи притискаючи, щоб із цибулі виділився сік. Накрийте і маринуйте 2 години при кімнатній температурі або до 12 годин у холодильнику. Шматочки свинини вийміть із маринаду, звільняючи від цибулі.