Що є корисне у пшеничній каші

Багаті ці зерна та вітамінами С, Е, А, F, В. У пшеничній крупі є йод, калій, фосфор, цинк, магній, кальцій та низка інших важливих для підтримки здоров'я людини речовин. 100 г продукту містить близько 300 калорій. Це чимало, але завдяки поживним властивостям та складу пшеничну кашу можна і потрібно вводити до раціону.21 черв. 2019 р.

Що корисного у пшеничній каші?

Пшенична каша багата вітамінами А, В, Е, С, PP, а також мікро- та макроелементами: кальцієм, залізом, калієм, магнієм, фосфором та іншими мінеральними речовинами. Зварена на воді без додавання цукру, солі та інших інгредієнтів пшенична каша містить 90 ккал на 100 г продукту.

Коли не можна їсти пшеничну кашу?

Шкода пшона та протипоказання пшоняної каші Пшоняну і пшеничну кашу рекомендується їсти з обережністю при захворюваннях шлунково-кишкового тракту, особливо при гастриті та виразках, а також при непереносимості будь-яких елементів у складі.