Що корисно при цукор діабеті

Білок: нежирне м'ясо (включаючи м'ясо птиці без шкірки), риба, яйця, горіхи, бобові, тофу. Молочні продукти з низьким відсотком жиру: молоко, йогурт та сири. Здорові жири: оливкова, рапсова, лляна олія, горіхи та насіння, жирна риба (оселедець, скумбрія, лососеві), авокадо.

Які продукти реально знижують цукор у крові?

17 продуктів, які радять для зниження рівня цукру в крові

  • Брокколі та паростки брокколі.
  • Морепродукти.
  • Гарбуз і гарбузове насіння.
  • Горіхи та горіхове масло.
  • Окра …
  • Насіння льону …
  • Квасоля та сочевиця.
  • Кімчхі та квашена капуста

Що найкраще знижує цукор?

Це різні салати, шпинат, листова капуста та мангольд. Вони багато клітковини, вітамінів, і навіть мікроелементів. Вітамін А і магній вважаються найкращими помічниками діабетика, оскільки, діючи у співдружності, допомагають швидко знизити рівень глюкози у крові.