Що корисно при ковіді

Як допомогти організму під час коронавірусу?

Підтримати нормальну мікрофлору кишечника допоможуть також продукти, що містять пробіотики та пребіотики. Це кисломолочні продукти, морська капуста, печені яблука, банани, спаржа, інжир, курага. Здоров'я клітинних мембран забезпечують жирні кислоти омега-3.

Що можна і не можна їсти за Ковідом?

Необхідно на період хвороби та після виключити вживання наступних груп продуктів:

  • Солодке та здоба;
  • Приправи;
  • Соус, кетчуп, майонез;
  • Ковбасні вироби та копченості;
  • Напівфабрикати;
  • Кава, шоколад;
  • Алкоголь;
  • Транс – жири (торти, вафлі, маргарин, фаст-фуд).