Що корисного є у раків

Декілька вкрай важливих вітамінів, що містяться в раках у достатній кількості, – це вітаміни A, E і PP (також відомий як ніацин, або нікотинова кислота). Вітамін А необхідний захисту організму, він надає прямий вплив зростання і зміцнення кісток, волосся і зубов.1 серп. 2017 р.

Чим корисно їсти раків?

Рак є низькокалорійним продуктом із вмістом жирів менше одного відсотка. У м'ясі вареного раку містяться мікроелементи (кальцій, йод, фосфор, залізо, магній, калій, сірка та кобальт) та вітаміни (C, D, E, K, B1, B2, B12, B6 та фолієва кислота), необхідні для організму людини.

Чим корисні раки для жінок?

Раки містять багато вітамінів, біологічно активних речовин, а також у них відсутній холестерин. Панцир раку також намагаються використовувати максимально – їх наполягають на спирту і використовують у народній медицині при відновленні тканин у жінок, які страждають на онкологічні захворювання молочної залози.