Що корисного в горіхах фундук

Фундук активізує обмін білка та кровотворну функцію: можна змішати його з медом і приймати в день по столовій ложці як засіб для боротьби з поганим холестерином. Чимало у фундуку і вітамінів В1, В2, С, Е, а також мінеральних речовин: калію, заліза, кобальту, фосфору, кальцію, цинку.

Скільки горіхів фундука можна з'їдати за день?

30 грам Рекомендована порція фундука (як і інших горіхів) 30 грам в день. Фундук їдять сирим, як здоровий перекус між прийомами їжі, додають у каші та салати, використовують для приготування десертів.

Навіщо корисний фундук для жінок?

Фундук в жіночому меню кращий перекус у період менопаузи та профілактика кишкових захворювань. Горстка лісових горіхів містить 2,7 г або 10% добової норми клітковини. Поєднання магнію з кальцієм, вітамінами A, C, E уповільнює старіння, зміцнює волосся та зменшує больові симптоми, пов'язані з щомісячним циклом.