Макарони із твердих сортів пшениці багаті на клітковину. Ця речовина стимулює перистальтику шлунково-кишкового тракту. Клітковина виводить з організму всі шлаки та токсини в результаті знижує ризик серцево-судинних патологій та деяких ракових захворювань.
Чому потрібно їсти макарони із твердих сортів пшениці?
Як уже говорилося вище, найкориснішими для здоров'я є макарони з твердих сортів пшениці. Вони є дієтичним продуктом, оскільки мають досить низький глікемічний індекс, а значить, на тривалий час насичують і втамовують почуття голоду.
Чим корисні макарони із твердих сортів?
Макарони з твердих сортів пшениці корисні для організму наявністю клітковини. Ці волокна, подібно до губки, здатні очистити від токсинів і шлаків, поліпшити травлення, прискорити процес засвоювання корисних речовин у вигляді вітамінів і мінералів, оздоровити мікрофлору товстого кишечника і нормалізувати моторику.