Що краще брати передню чи задню частину свинини

передня частина лагідніша і м'якша, на неї менше навантаження, ніж на задню частину. Вона менш жирна, але в ній більше кістки щодо м'яса. Задня хороша тим, що ділиться на біле та червоне м'ясо, Можна відокремлювати досить пісні шматки.21 серп. 2018р.

Що краще передня чи задня частина свинини?

Яка частина туші свинини краща Перший сорт свинини – корейка, вирізка та окіст. Це найніжніші частини туші з найменшою кількістю жиру чи пісні. Другий сорт свинини – шийка та лопатка. У цих частинах є достатня кількість жиру, завдяки якому страва вийде м'яка та соковита.

Яка частина свинини найкраща?

Найбільш корисні частини свинини

  • вирізка, яка вважається найпіснішою;
  • лопатка універсальна в приготуванні страв і має гарні смакові властивості;
  • карбонад або корейка практично не має жиру, що дуже важливо;