Що краще для капучинатора молоко чи вершки

Зазвичай тут орієнтир такий, для капучіно краще використовувати жирне молоко від 3% і вищедля латте або латте маккіато 1,5-2,5%. Чим вища жирність, тим загалом піна щільніша, солодша і тримається довше. Молоко має бути максимально холодним, 2-6°C.21 січ. 2018р.

Що краще для капучино молоко чи вершки?

Для капучіно краще вибирати молоко із вмістом лактози від 4% і вище.

Чи можна використовувати вершки в Капучінаторі?

Капучинатор – присутній у кавомашині, дає можливість швидко отримати щільну і гладку піну; молоко (або вершки) всмоктується через спеціальну трубку за рахунок тиску, змішується з парою, потім надходить у чашку.